Energetische healing

Tijdens deze sessie neem ik je mee op reis naar innerlijke stilte om daar samen met jou energetisch werk te mogen doen om zo blokkades die pijn, ziekte of geestelijke klachten veroorzaken, te mogen helen.

De weg naar heling

Dit gehele proces verloopt intuïtief, hierbij volg ik mijn gevoel, in samenwerking met mijn gidsen. Vanuit deze kern, voel ik waar blokkades zitten in het lichaam en zet deze energie om naar het licht. Wat leidt tot heling.

Deze blokkades zijn vaak gekoppeld aan heftige emoties en/of ervaringen die in het leven zijn opgelopen. Ingevingen die tijdens de behandeling naar boven komen, zijn op dat moment van toepassing en worden aan jou doorgegeven waarbij de mogelijkheid is deze samen te bespreken.

Tijdens deze gesprekken komen mensen over het algemeen tot inzichten waar ze voorheen onbewust van waren. Dit kan gaan om bepaalde levensovertuigingen of bepaalde gedragspatronen e.d.

Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur. Deze investering in jezelf bedraagt 144 euro per sessie.

De rol van de krachtcirkel bij een healing

De krachtcirkel speelt hierbij speelt een unieke rol en ondersteunt het gehele proces van helen. In de buurt van de krachtcirkel ervaren mensen hele verschillende dingen, zoals complete rust of heftige emoties. Wat er ook gebeurt tijdens een sessie, alle gevoelens en emoties mogen er zijn en brengen je een stap dichterbij heling.

Over Mij

Paradijs op aarde, al vanaf jonge leeftijd was ik al bezig met het creëren van paradijsjes als kind in de vorm van een eigen tuintje bij mijn ouders, en later in het werk als hovenier. Daarnaast trok ik al vanaf mijn kindertijd op onderzoek uit naar het onverklaarbare, de magie des levens.

Als kind zijnde was ik al gefascineerd door spiritualiteit. Ik begon al op jonge leeftijd met wichelroede lopen. Mijn droom is om, met mijn bewustzijn, de wereld mooier te maken.  Dit doe ik geheel op mijn eigen manier. Ik ben mij er meer van bewust dat we het uiteindelijk hier allemaal te doen hebben op aarde. Maar de connectie maken tussen beiden, zie ik als een cadeau om te mogen doen.