In de media

Afentoe word ik uitgenodigd voor interviews of podcasts om mijn kennis, ervaringen en visie te delen. Hier vind je een overzicht van de meest recent verschenen publicaties in de media.

Recente publicaties

Artikel Powerplaces.eu

Artikel Powerplaces.eu

Artikel Powerplaces.eu Ik (Theo Buijsrogge) dacht dat ik inmiddels bijna alle (60) krachtplaatsen in Noord-Brabant wel eens bezocht had. Op de krachtplaatsen-kaart stonden nog maar enkele grijze stippen. Na wat…

Interview Radio Gladsjer

Interview Radio Gladsjer

Interview Radio Gladsjer Healer, wichelroedeloper en tuinarchitect Arjan Tax is te gast. We hebben het over energielagen die hij kan voelen (en zien), zwarte magie, implantaten, natuurwezens en werken vanuit…

Interview in De Nieuwe Tijd Podcast

Interview in De Nieuwe Tijd Podcast

Interview in de Nieuwe Tijd Podcast “Creator of magical places”. Het is geen overdreven of misplaatste titel, tuinarchitect & healer Arjan Tax creëert daadwerkelijk magische plekken. Onlangs was ik bij…

Documentaire ‘A Creator of Magical Places’

Documentaire ‘A Creator of Magical Places’

Documentaire ‘A Creator of Magical Places’ Omschrijving over de documentaire. Waar gaat het over? Wanneer gemaakt? Waarom gemaakt? Gemaakt door: Dutch & Famous | Filmfanatiker Over Mij Al op jonge…

Ik sta open voor interviews en podcasts, wel ben ik hier selectief in. Ik vind het belangrijk dat het past bij mij als persoon en mijn visie, voordat ik mijn verhaal deel. Stuur vooral een berichtje!