Energetische reinigingen

We staan er meestal niet zo snel bij stil, de plek waar je woont is een plek met al miljoenen jaren geschiedenis, en in die tijd kan er dan ook van alles gebeurd zijn. zoals oorlogen, leed en verdriet. In het energieveld blijft deze energie aanwezig totdat deze geneutraliseerd is. Deze energievelden noemen we ook wel morfische velden. Een morfisch veld kan een invloed hebben op jou of jouw bedrijf. 

Onbewuste verstoringen die van invloed op jou zijn

Misschien is het je wel eens opgevallen, een winkel of horecazaak zit er maar een paar jaar en moet daarna de deuren sluiten omdat het maar niet wil lopen. De kans bestaat dat er verstoringen aanwezig zijn in de morfische velden. Door de gebeurtenissen die daar plaatsvonden kunnen mensen onbewust geen goed gevoel hebben bij dit bedrijf waardoor dit bedrijf minder goed of slecht loopt.

Maar ook bij jouw woonplek kan dit het geval zijn, misschien herken je het wel een huis waar al vele relaties uit elkaar zijn gegaan. Mensen die op een of andere manier kampen met soortgelijke problemen als de vorige bewoners, denk hierbij aan financiële tekorten, psychische klachten, familieruzies, stress, enz..

Wat kun je hier aan doen?

Salie branden of een wierookje kan bijdragen aan wat rust in huis, maar je kan hierdoor niet de morfische velden opschonen. Al van jongs af aan ben ik mij al bewust dat ik werken met de energieën. Dit heb ik door mijn nieuwsgierigheid als kind in de loop van mijn leven volledig eigen gemaakt.

Hierdoor weet ik feilloos de energie te neutraliseren. Ik neem je mee tijdens dit proces en vertel je wat er uit de morfische velden omhoog komt. Daarnaast neutraliseer ik deze ter plekke.

Uw woning of bedrijf zal fijner aanvoelen en meer balans uitstralen. U kunt werkelijk beginnen aan een schone lei, zodat er een nieuwe wind kan gaan waaien.

Ik kan op de volgende manieren helpen

Ervaringen van anderen

Een man die zijn visie om deze wereld een mooiere plek te maken ge-heel waar maakt en in staat blijkt te zijn om reeds schoongemaakte plekken, huizen en mensen nòg schoner te maken. Hou het simpel, straalt van hem af en transformeert daarmee alle mysterieuze magie ter plekke om plaats te kunnen maken voor pure magie. Wat mij betreft mag zijn titel ‘creator of magical places’ gerust met een Hoofdletter geschreven worden. Grote dank voor het schone werk dat je bij ons in huis, persoon en tuin hebt willen doen.
David

Over Mij

Paradijs op aarde, al vanaf jonge leeftijd was ik al bezig met het creëren van paradijsjes als kind in de vorm van een eigen tuintje bij mijn ouders, en later in het werk als hovenier. Daarnaast trok ik al vanaf mijn kindertijd op onderzoek uit naar het onverklaarbare, de magie des levens.

Als kind zijnde was ik al gefascineerd door spiritualiteit. Ik begon al op jonge leeftijd met wichelroede lopen. Mijn droom is om, met mijn bewustzijn, de wereld mooier te maken.  Dit doe ik geheel op mijn eigen manier. Ik ben mij er meer van bewust dat we het uiteindelijk hier allemaal te doen hebben op aarde. Maar de connectie maken tussen beiden, zie ik als een cadeau om te mogen doen.