Energetische sessies

Tijdens een van deze sessies neem ik je mee op reis naar innerlijke stilte om daar samen met jou energetisch werk te mogen doen om zo blokkades die pijn, ziekte of geestelijke klachten veroorzaken, te mogen helen.

soorten sessies

Zo binnen, zo buiten

1-op-1 sessiedag

1-op-1 krachtplekken excursie

1,5 uur sessie

Zo binnen, zo buiten

Je staat er waarschijnlijk niet vaak bij stil, maar ben je je ervan bewust dat je binnenwereld een weerspiegeling is van je buitenwereld?

Om deze reden gaan we dieper in op jou en jouw plek waar jij woont of werkt. Deze dag zal daarom ook bij jou plaatsvinden. We gaan kijken wat er speelt in het morfische veld en wat in relatie ligt met jou.

Deze dag draait volledig om jou en de plek waar je woont en/of werkt. We zorgen er samen voor dat deze plek en jijzelf in balans komen. 

Inhoud van deze sessie

We beginnen met het programma om 10.00 uur en we eindigen om 17:00 uur. We starten de dag met een kennismaking en bespreken wat er op dat moment gaande is.

Vervolgens begin ik met het uitbalanceren van de woning en eventueel de tuin en voorzien het perceel waar de woning of het bedrijf van een kristal grid.

Hierna gaan we dieper in op de relatie met jou tot deze plek. Wat zijn de patronen? Denk bijvoorbeeld aan situaties die te maken hebben met financiën, verslavingen of strijd, waardoor bepaalde situaties zich kunnen herhalen bij jou omdat er een relatie is tussen jou en de plek.

Deze investering in jezelf en jouw plek bedraagt 747 euro*

*Exclusief vervoerskosten 0,27 cent per gereden kilometer. Deze worden berekend vanaf mijn huis tot jouw locatie en terug.

Is de plek groter dan 1000m2 dan kan er een meerprijs berekend worden in overleg.

Krachtplek of krachtcirkel

Wil je echt een dieper transformatie op maat voor zowel de plek als jezelf. Dit kan in combinatie met een krachtcirkel of krachtplek. hiervoor gebruik ik onder andere verschillende edelstenen, waardoor er een mooie harmonische sfeer gecreëerd gaat worden. Deze krachtplek kan zowel binnen als buiten worden gerealiseerd.

1-op-1 sessiedag

Tijdens deze dag neem ik volledig de tijd om samen dieper in te gaan omtrent hetgeen waar verdiepingen in wil hebben. Dit kan van alles zijn omtrent jouw blauwdruk, zoals angsten, stress en financiën. We gaan dieper in op wat er in jouw binnenwereld afspeelt. Dit doen we bij de krachtcirkel bij mij op locatie.

Het belooft een hele transformatie te worden waar je helder kan gaan krijgen wat de bedoeling is en op weg geholpen wordt hoe je dit kan gaan aanpakken. Waardoor je werkelijk je blauwdruk kan gaan lopen en daarmee een prachtig avontuur kan aangaan.

Inhoud van deze sessie

We starten de dag om 10:00 uur met koffie of thee en iets lekkers.

Vervolgens gaan we de diepte in en kijken we waar je nu staat betreft je blauwdruk.

Met hetgeen wat hier uitkomt en de eventuele vragen waar ik je kan ondersteunen gaan we in de loop van de dag aan de slag. We gaan dit doen door middel van diepe trance meditatie, mooie gesprekken tijdens een wandeling en wat er nog meer mag ontstaan.

De dag eindigt om 17.00 uur. 

Deze investering in jezelf bedraagt 547 euro

1-op-1 krachtplekken excursie

Deze dag zal volledig in het teken staan voor jouw ontwikkeling.

ik neem je mee naar verschillende krachtplekken waar we intuïtief kijken wat er los mag komen waardoor ruimte zal ontstaan voor nieuwe inzichten. Tijdens deze route gaan we dieper in op de energie van plekken en wat dit met jou doet gekoppeld aan je eigen proces. Deze dag gaan we krachtige trance meditaties doen omtrent het onderwerp waar we die dag dieper op ingaan. Waardoor we hele mooie transformeerden resultaten kunnen behalen. 

Inhoud van deze sessie

We starten de dag om 10.00 uur op een afgesproken locatie.

Vervolgens gaan we langs verschillende krachtplekken, deze route kan afwijken van de excursies die voor groepen gegeven worden. Tussen de middag hebben we een picknick neem je eigen lunch en iets te drinken mee.

De dag zal tot 17.00 uur duren. Ik adviseer de avond vrij te houden om alles wat die dag gebeurd is rustig te integreren. 

Deze investering in jezelf bedraagt 497 euro

1,5 uur sessie

Deze sessie is volledig intuïtief, naar aanleiding van je vraag gaan we kijken wat er speelt en hoe we deze kunnen veranderen. 

Tijdens deze gesprekken komen mensen over het algemeen tot inzichten waar ze voorheen onbewust van waren. Dit kan gaan om bepaalde levensovertuigingen of bepaalde gedragspatronen e.d.

Een sessie duurt anderhalf uur. Deze investering in jezelf bedraagt 144 euro per sessie.

Over Mij

Paradijs op aarde, al vanaf jonge leeftijd was ik al bezig met het creëren van paradijsjes als kind in de vorm van een eigen tuintje bij mijn ouders, en later in het werk als hovenier. Daarnaast trok ik al vanaf mijn kindertijd op onderzoek uit naar het onverklaarbare, de magie des levens.

Als kind zijnde was ik al gefascineerd door spiritualiteit. Ik begon al op jonge leeftijd met wichelroede lopen. Mijn droom is om, met mijn bewustzijn, de wereld mooier te maken.  Dit doe ik geheel op mijn eigen manier. Ik ben mij er meer van bewust dat we het uiteindelijk hier allemaal te doen hebben op aarde. Maar de connectie maken tussen beiden, zie ik als een cadeau om te mogen doen.