Krachtplek in eigen tuin

Mijn ambities zijn innovatief en grootschalig. Het is mijn droom om krachtcirkels over de hele wereld te verspreiden. De energie van deze plekken met elkaar te verbinden en te versterken, om zo de aarde te transformeren naar een mooiere wereld.

Wat is een krachtcirkel?

Een krachtcirkel is een energetische poort naar verschillende dimensies. Dit brengt een behoorlijke transformatie met zich mee. De krachtcirkel zendt een energie uit waardoor je een proces van innerlijke groei aangaat. Tijdens dit proces neem ik je mee in dit proces, jouw reis van persoonlijke ontwikkeling.

Na verloop van tijd zul je zien dat je omgeving met je mee verandert. Deze transformatie reikt verder dan je eigen achtertuin. Je zult mogelijk ervaren dat je straat, woonwijk, en zelfs dorp verandert.

Maar waar het omgaat is, dat er een gevoel van volledig thuiskomen bij jezelf diep van binnen in jezelf wordt verankerd. Deze energie wordt gematerialiseerd naar de buitenwereld, naar je eigen leefomgeving in de vorm van een fijne, zachte en liefdevolle bedding van energie.

Deze verankering creëert een dieper gevoel van verbinding tussen hemel en aarde.

Ervaar de krachtcirkel via je beeldscherm

In deze video’s zie je het proces van de aanleg van een krachtcirkel. Ga er rustig voor zitten en voel wat het met jou doet.

Aangelegde krachtcirkels

Er zijn meerdere mogelijkheden, belangrijk is dat de keuze voor jou goed voelt.

Het aanleggen van een krachtcirkel is een proces. Dit gebeurt gelijkwaardig met de fases van de maan. Voel jij dat er een krachtcirkel gecreëerd mag worden? Neem dan vrijblijvend contact op. Er zijn verschillende opties binnen de krachtcirkels mogelijk. Ik sta je graag te woord, zo kunnen we een bezoekafspraak inplannen om de krachtcirkel vanuit mijn achtertuin in Rijsbergen te ervaren, maar ook binnen welke termijn er mogelijk een bij jou kan worden aangelegd.  

Kleine krachtcirkel

Middel Krachtcirkel

Grote Krachtcirkel

Alles wat je niet langer dient, mag worden losgelaten.

Mocht je besluiten een krachtcirkel neer te leggen, zul je ervaren dat je op alle gebieden van je leven, zowel op persoonlijk als werkniveau, wordt aangeraakt. Alles wat je niet langer dient, mag worden losgelaten. Deze cirkel ondersteunt vele mensen in het proces van heling. De werking hiervan is voor iedereen afgestemd op het pad van het individu. Je ontvangt wat je mag ontvangen, dit vraagt overgave en vertrouwen. Over het algemeen ervaren mensen een gevoel van dichter bij zichzelf komen, wat helderheid en inzichten oplevert. Een krachtcirkel is een aanwinst voor iedere plek die als intentie heling en verbinding willen dienen, zoals een wellness-complex, een retraite centrum of een burn-out herstel locatie. Maar ook voor bedrijven die mee willen groeien naar het nieuwe ondernemen in het gedachtegoed van de Nieuwe wereld. En tot slotte ook voor particulieren die een hele fijne, bijzondere leefomgeving willen creëren.

De aarde wordt met elke krachtcirkel een stukje mooier

Bij de aanleg van de krachtcirkel is rekening gehouden met de windrichtingen zoals de natuurvolken dat deden. De krachtcirkel wordt gecreëerd met dertien stenen. Deze stenen symboliseren de dertien manen van het jaar.

Dertien is vanuit de oudheid dan ook een heilig getal in plaats van een ongeluksgetal, dit kan je in verschillende geloven vanuit de oudheid terug vinden. De overige twaalf vormen de rand van de cirkel en staan symbool voor de twaalf maanden van het jaar.

De krachtcirkel is een krachtplek waar een hele zachte, maar krachtige energie hangt, die heerlijk is om in te verblijven. Daarnaast kan de krachtcirkel ook helend werken. Door op deze krachtplek te verblijven, kun je door inzichten ook compleet bij jezelf komen.

Het is daarom mijn droom om heel veel van dit soort plekken over de wereld te gaan creëren en verspreiden. Met als doel om mensen weer terug bij zichzelf te brengen en daarmee de wereld beetje bij beetje te transformeren tot een liefdevol geheel.

Hoe Natascha de krachtcirkel ervaart

In deze video hoor je de bijzondere ervaringen van Natascha Dolder tijdens en na het proces van het aanleggen van een krachtcirkel. Deze krachtcirkel ligt in Delfstrahuizen (Friesland).

Bezoek de krachtcirkel

Elke donderdag en vrijdag is de krachtcirkel van 10.00 tot 17.00 uur vrij te bezoeken.

Daarnaast worden er met enige regelmaat extra open dagen georganiseerd. Op deze dagen ben ikzelf ook aanwezig, om eventuele vragen te beantwoorden.

Voor meer info over deze dagen bekijk de agenda. Of blijf op de hoogte via Instagram, Facebook of ontvang maandelijks de nieuwsbrief.

Bezoekadres
Oekelseheidestraat 5
4891PH Rijsbergen

Krachtplek ervaren, tijdens de krachtplekken excursies

Regelmatig organiseer ik krachtplekken excursies. Deze excursies brengen je in contact met de magie van de natuur, waar oeroude rituelen tot leven komen. Op deze manier kun je de energiëen, die er ook op jouw eigen krachtplek in de tuin kunnen zijn, ervaren.