Over Mij, Arjan Tax

Paradijs op aarde, al vanaf jonge leeftijd was ik al bezig met het creëren van paradijsjes als kind in de vorm van een eigen tuintje bij mijn ouders, en later in het werk als hovenier. Daarnaast trok ik al vanaf mijn kindertijd op onderzoek uit naar het onverklaarbare, de magie des levens.

Als creator of magical places is het mijn missie om de mens met zijn leef- en werkomgeving energetisch in balans te brengen.

Ik bestudeerde meerdere stromingen zoals het katholieke geloof, de keltische oorsprong, de geschiedenis van het oude Egypte en later de cultuur van de maya’s. Dit alles in combinatie van vele spirituele ervaringen. Waaronder herinnering aan het oude Atlantis werd mijn blauwdruk helder, het creëren van paradijsjes op aarde. Op jonge leeftijd kwam hij er achter dat het te maken heeft met meerdere oorzaken die in de historie gebeurt zijn. door die energie te neutraliseren en volledig in harmonie met de omgeving de kracht plek te creëren krijg je een prachtig energieveld wat de aarde helpt met het verhogen in frequentie. waardoor er steeds meer rust en sereniteit kan ontstaan.

Als kind zijnde was ik al gefascineerd door spiritualiteit. Ik begon al op jonge leeftijd met wichelroede lopen. Mijn droom is om, met mijn bewustzijn, de wereld mooier te maken.  Dit doe ik geheel op mijn eigen manier. Ik ben mij er meer van bewust dat we het uiteindelijk hier allemaal te doen hebben op aarde. Maar de connectie maken tussen beiden, zie ik als een cadeau om te mogen doen.

Al snel merkte ik op hoe de energieën op plekken en ruimtes waren; of ze prettig of niet prettig werden ervaren.

Ik droom ervan plekken te ontwikkelen waar mensen zich één kunnen voelen met de natuur.

Je kent het misschien wel: je loopt in het bos en je komt op een plek waar een hele fijne sfeer hangt en je voelt de rust en sereniteit van die plek of je komt op een plek die helemaal niet prettig aanvoelt, waar je onrustig wordt, je niet thuis voelt en zo snel mogelijk weg wil. De eerst plek heeft een positieve fijne energie waar in je graag wil verblijven, er hangt als het ware een bepaalde magie.

In al die jaren dat ik mijn bewuste pad heb bewandeld, ben ik erachter gekomen hoe ik met energie kan werken. Hoe ik negatieve plekken kan veranderen naar positieve plekken.

Je kan het zien als muziek: sommige klanken maken je onrustig of sommige klanken geven je rust en maken je vrolijk. Door de juiste balans te creëren, maakt hij van gewone plekken magische plekken. Onder deze magische plekken vallen onder andere krachtcirkels. Krachtcirkels kunnen worden omschreven als oude heilige plekken waar mensen vroeger en nog steeds tot bezinning komen.

Met de kennis van nu en toen creëert ik nieuwe krachtplekken met een sfeer die leeft en in balans is met zijn leefomgeving.

Ooit zei een stedenbouwkundige dat zijn creaties pas tot leven komen als het kerkhof vol is. Wat hij hiermee bedoelde was dat een stad in de loop der jaren het zijn ziel zal krijgen, door de gebeurtenissen en de geschiedenis die deze gebeurtenissen met zich mee brengen.

Door de energie van een leefomgeving in evenwicht te brengen, leg je ziel van de ruimte bloot. Hierdoor leeft de ruimte vanaf het begin en dat is wat ik beschouw als een magische plek.

Krachtcirkels

Mijn ambitie is precies zoals ikzelf ben: innovatief en grootschalig. Het is mijn droom om krachtcirkels over de hele wereld te verspreiden. Om de energie van deze plekken met elkaar te verbinden en te versterken. Om de aarde te transformeren naar een mooiere wereld. 

Cursussen

In deze cursus leer ik je je eigen energie op te schonen, waardoor je minder tot geen last meer zult ervaren van andere energieën om je heen. Waardoor je dichter bij jezelf komt en blijft.

Reiniging van woon/werkomgeving

Middels mijn magie is het mogelijk dat ik zware energieën weg haal uit je woon- en/of werkomgeving. Ik zet er een liefdevolle en krachtige energie neer middels verschillende technieken en tools.