Excursie krachtplekken

Deze excursie brengt je in contact met de magie van de natuur, waar oeroude rituelen tot leven komen.

Op dit moment is er een winterstop. Medio maart 2024 zullen er weer nieuwe excursies gepland worden. Hiervan op de hoogte gebracht worden? Meld je dan aan.

Ik neem je mee naar krachtplekken ten zuiden van Breda. Waar we op verschillende manieren energieën gaan ervaren. We gaan voelen via het lichaam, mediteren en meten via een wichelroede. Je leert hoe energieën invloed op jou kunnen hebben of hoe je hier mee kan werken.

Komende excursies

Wat anderen hebben ervaren

Debbie
Debbie
Lees verder
Het was een mooie dag en toen ik thuis was, later op de avond voelde ik hogere energieën door me heenstromen. Ook de volgende dag voelde ik dit. Het voelde heel erg magisch.
Bernadet
Bernadet
Lees verder
Bedankt voor de mooie dag. De manier waarop jij het begeleidde was heel rustig, zonder haast. De groep mensen was ook aangenaam, vanwege de gelijke interesse, al direct hier en daar een klik. Heb heel diep en lang geslapen de volgende nacht.
Sonja
Sonja
Lees verder
Ik heb genoten van de wandeling, het was fijn te ervaren dat er meer mensen hetzelfde ervaren op krachtplekken maar dat als je iets anders ervaart dit ook goed is, voor jou in dat moment. Ik heb weer mooie inzichten mogen opdoen.
Goossé
Goossé
Lees verder
Ik vond het een heel fijne dag. Heerlijk om mensen te ontmoeten met dezelfde interesses. In mijn omgeving is het lastig om gelijkgestemden te vinden. Het was voor mij ook zo fijn om op te merken dat ik het voel, ik kreeg dus bevestiging. Gaandeweg de dag heb ik volgens mij een stukje onzekerheid losgelaten. Gewoon vertrouwen op mijn gevoel.
Marka
Marka
Lees verder
Ik vond het een hele fijne en gezellige dag. Interessant om op verschillende plaatsen, verschillende dingen in de energie te ervaren of soms niet te ervaren. Jouw krachtcirkel voelde ook erg fijn om in te liggen. Daarin kwam ik helemaal tot rust, zelfs de mind 😉 Je deed het erg leuk en relaxed.
Jose
Jose
Lees verder
Heel erg leuk om samen met gelijk gestemde mensen deze excursie te maken. Mooie afwisselende plekken, heerlijk weer en een prachtige lunchplek. Ga er zeker mee door Arjan, je bent een prettig persoon om naar te luisteren en je stemt goed af op de groep.
Henry
Henry
Lees verder
Vond het een heel mooie ervaring met een fijne groep mensen. Ik heb zelf al wat dingen gedaan op energetisch vlak, en voel wel heel sterk bepaalde energieën. Dit heb ik ook gedurende de gehele dag ervaren, en had/heb ook een heel fijn gevoel over alles. We willen zeker nog een keer deelnemen aan een wandeling. Nogmaals bedankt voor de mooie dag.
Hélène
Hélène
Lees verder
Het was een geweldige wandeling, met prachtig plekken. Magische krachtplaatsen. Ik ben heel blij dat ik mee gegaan ben. Ik hoop dat je nog meer van deze excursies gaat doen. Dan ben ik er zeker bij.

Opgeven excursie krachtplekken

21 oktober a.s. geef ik voorlopig de laatste excursie krachtplekken in verband de toenemende kans op slecht weer. Wil jij een mail ontvangen zodra er weer nieuwe excursies gepland zijn? Laat dan je gegevens hieronder achter. Je kunt medio februari 2024 nieuwe excursies verwachten.

Opgeven excursie krachtplekken

Op dit moment is aanmelden voor de excursie niet meer mogelijk. Wil je als allereerste weten wat de nieuwe data in 2024 gaan worden? Laat dan in het onderste formulier je gegevens achter. Je ontvangt dan als eerste een e-mail met nieuwe data, zodra deze bekend zijn.

Hoe ziet de dag eruit