Interview in de Nieuwe Tijd Podcast

“Creator of magical places”. Het is geen overdreven of misplaatste titel, tuinarchitect & healer Arjan Tax creëert daadwerkelijk magische plekken. Onlangs was ik bij hem te gast om in de podcast te praten over zijn werk als tuinarchitect in combinatie met uiteenlopende healing-activiteiten. Dit varieert van energie transformeren in de tuin tot traumaverwerking in een woning. Als podcaster heb ik zelf in de tuin gezeten met Arjan (en gelegen) en de rust was duidelijk voelbaar. Wat een verademing!

In de podcast vertelt Arjan hoe hij te werk gaat in een tuin en dat hij al van kinds af aan bewust is van zijn hoog ontwikkelde intuïtieve talenten. Het werk als healer heeft de laatste jaren veel met hem gedaan, waardoor hij zich geroepen voelt om hiermee naar buiten te treden. Begin dit jaar sprak ik hem al bij Radio Gletsjer, nu horen we hem uitgebreid in de NieuweTijd Podcast.

 

Liever alleen luisteren? Luister hier de uitzending op Spotify: https://open.spotify.com/episode/7DBB…

Geïnterviewd door: Niels Lunsing

Over Mij

Al op jonge leeftijd begon ik met het creëren van tuinen. Maar ik kreeg al snel in de gaten dat alles bestaat uit energie trillingen, wat ik ben gaan toepassen in mijn tuinontwerpen.

Als kind zijnde was ik al gefascineerd door spiritualiteit. Ik begon al op jonge leeftijd met wichelroede lopen. Mijn droom is, om met mijn bewustzijn, de wereld mooier te maken.  Dit doe ik geheel op mijn eigen manier. Ik ben mij er meer van bewust dat we het uiteindelijk hier allemaal te doen hebben op aarde. Maar de connectie maken tussen beiden, zie ik als een cadeau om te mogen doen.