Interview Radio Gladsjer

Healer, wichelroedeloper en tuinarchitect Arjan Tax is te gast. We hebben het over energielagen die hij kan voelen (en zien), zwarte magie, implantaten, natuurwezens en werken vanuit je eigen persoonlijke blauwdruk.

Geïnterviewd door: Lunsing & Van Dobben voor Radio Gladsjer

Over Mij

Al op jonge leeftijd begon ik met het creëren van tuinen. Maar ik kreeg al snel in de gaten dat alles bestaat uit energie trillingen, wat ik ben gaan toepassen in mijn tuinontwerpen.

Als kind zijnde was ik al gefascineerd door spiritualiteit. Ik begon al op jonge leeftijd met wichelroede lopen. Mijn droom is, om met mijn bewustzijn, de wereld mooier te maken.  Dit doe ik geheel op mijn eigen manier. Ik ben mij er meer van bewust dat we het uiteindelijk hier allemaal te doen hebben op aarde. Maar de connectie maken tussen beiden, zie ik als een cadeau om te mogen doen.