Je bekijkt nu Wat is een krachtcirkel?

Wat is een krachtcirkel?

Wat is een ‘krachtcirkel’?

Ik neem je eerst mee in de materialisatie van kracht cirkels. Kracht Cirkels zijn plekken die opgebouwd zijn vanuit verschillende heilige geometrische vormen in combinatie van diverse edelstenen uit alle windstreken van de wereld. zoals je in het kleine docu van de cirkel in Ruinderwolden, Drenthe gaan we de cirkel uitgraven naar het bepalen van de locatie waar de cirkel komt te liggen. 

De doorsnede van de cirkel is afhankelijk van de keuzes die gemaakt wordt betreft de cirkel er zijn momenteel 3 varianten met daarbij de verschillende groottes afhankelijk van de keuzes uit de opties wordt de grootte bepaald dit heeft te maken met de duur van het proces. de opties zijn 5 dagen voor een cirkel met een groote van maximale doorsneden vanmaximaal  4,5 meter. of een cirkel van 12 dagen met een doorsneden van maximaal 7 meter of een fase van nieuwe maan tot nieuwe maan met een maximale doorsneden van 21 meter

Daarnaast is het mogelijk om een kleine krachtplek deze plek bestaat uit minimaal een grote edelsteen. de ondergrond van deze krachtplek heeft een doorsneden van 111 cm deze plek is gekoppeld aan de energie van de kracht cirkels maar het bereik en werk van deze plek beperkt zich tot op kleinere schaal.

Nadat de cirkel is uitgegraven gaan we verder met de opbouw van verschillende heilige geometrische vormen in combinatie met edelstenen en kristallen. Dit wisselt per proces en in wens van de opdrachtgever. 

Vervolgens wordt elke  laag toegediend met aarden zodat er een nieuwe heilige geometrie gemaakt kan worden met uiteindelijk een cirkel met diverse edelstenen uit alle windhoeken uit de wereld.

Nu het energetische proces.

Tijdens de aanleg komt het erg nou betreft welke energieën er gekoppeld worden, we willen tenslotte een energie die helend is en balans brengt. Ook moet deze energie gekoppeld worden door alle tijdlijnen zodat deze ten alle tijden zijn werk kan doen. 

Vanaf jonge leeftijd was arjan zielsmissie al duidelijk krachtplekken creëren over de hele wereld staat letterlijk in zijn blauwdruk geschreven door vele herinneringen uit vorige levens waar hij als soortgelijke dingen mocht doen en verschillende visioen over wat arjan vanaf jonge leeftijd mocht zien maken deze zielsmissie duidelijk. Doordat Arjan van kinds af aan zich bewust is van hoe energieën werken met de andere wereld en de vele herinneringen uit Atlantis, Lemurië en het oude egypte weet hij hoe hij de energieën kan verankeren op een locatie omdat hij daar toestemming voor heeft gekregen, en simpelweg dat dit letterlijk gestuurd is door zijn hogere zelf. Arjan werd min of meer gestuurd om dit pad te bewandelen waardoor hij cirkels voor anderen is gaan maken. 

Zo heeft elk mens een blauwdruk waardoor hij weet wat de reden is waarvoor jij  hier op aarde bent. Onbewust wordt je naar jouw pad begeleid en uiteindelijk weet je wat je hier te doen staat.

Vanaf jonge leeftijd was arjan zielsmissie al duidelijk krachtplekken creëren over de hele wereld staat letterlijk in zijn blauwdruk geschreven door vele herinneringen uit vorige levens waar hij als soortgelijke dingen mocht doen en verschillende visioen over wat arjan vanaf jonge leeftijd mocht zien maken deze zielsmissie duidelijk.

Tijdens de aanleg wordt je door Arjan begeleid door middel van gesprekken en de aanleg van de cirkel maak je een hele bijzondere transformatie mee, door bepaalde code’s te koppelen met de cirkel wordt het een zachte compleetheid waardoor de energie die de gehele omgeving volledig in balans brengt door de zachte energie wordt je uitgenodigd om in een diepe ontspanning te komen en daardoor inzichten te krijgen. Zodat er heling kan plaatsvinden. Zowel op persoonlijke als lichamelijk vlak. De kracht cirkels die gecreëerd worden, worden aangepast op de wensen van de opdrachtgever. Arjan neemt je mee in een heel bijzonder proces: tijdens de aanleg komt een heel mooie transformatie op gang, wat woorden tekort doet om het te omschrijven. Door de cirkels die Arjan maakt komt een portaal waaruit een hele fijne zachte energie stroomt die de omgeving in balans mee transformeert. Een een harmonieuze energie 

Elke krachtcirkel wordt gekoppeld aan het grid van kracht cirkels en krachtplekken waar Arjan mee mag werken. 

En zo hele krachtige liefdevolle velden op locatie te verankeren. Waardoor de gehele omgeving positief mee verandert. Kracht cirkels worden zowel bij particulieren als bedrijven en scholen en retraite centrums gecreëerd.

 

Geef een reactie