Cursus: meester je energie

Ervaar meer rust in je leven, en leer hoe sneller je van prikkels/negatieve energieën af komt.  Ontdek waarvoor je hier op aarde bent, en nog meer voldoening/plezier gaat halen uit jouw leven. Het leven is maakbaar. Neem de regie in jouw leven.

Dit aanbod is slechts 48 uur geldig [t/m vrijdag 31 mei a.s. 10.00 uur] en alleen zichtbaar voor jou omdat je je gegevens hebt achtergelaten. Als dank hiervoor kun je je aanmelden voor €197,- incl. BTW i.p.v. de Early bird van € 247,- die je op de website vindt.

Livedag zaterdag 29 juni 2024. Er zijn slechts 8 plekken voor deze livedag beschikbaar.

Dit aanbod loopt nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Je hebt momenteel behoefte aan:

Herken jij jezelf in het volgende...

Van die momenten dat je na ergens geweest te zijn volledig overprikkeld bent, waardoor je het gevoel hebt dat je hoofd vol zit. Je lijkt wel een spons die allerlei prikkels/energieën van anderen of plekken onbewust opneemt, waardoor je je helemaal niet prettig voelt. Of heb je het idee dat je steeds tegen dezelfde muur aanloopt, dat je niet of maar amper verder komt. Misschien wil je dolgraag iets neerzetten maar door allerlei (externe) omstandigheden komt het maar niet van de grond.

Het leven is magisch, je hoeft alleen maar te weten hoe je met magie kan werken.

Na deze cursus:

Inhoud van deze cursus

Dit aanbod is slechts 48 uur geldig [t/m vrijdag 31 mei a.s. 10.00 uur] en alleen zichtbaar voor jou omdat je je gegevens hebt achtergelaten. Als dank hiervoor kun je je aanmelden voor €197,- incl. BTW i.p.v. de Early bird van € 247,- die je op de website vindt.

Livedag zaterdag 29 juni 2024. Er zijn slechts 8 plekken voor deze livedag beschikbaar.

Praktische informatie:

LIVEDAG OP LOCATIE

Je hebt een live dag met maximaal 8 personen, dit is nodig om de energie te verankeren in je lichaam.

Deze dag vindt plaats op zaterdag 29 juni 2024 van 10:00 uur tot 17:00 uur, in Rijsbergen (Noord-Brabant).

Tijdens de livedag ontvang je het werkboek met opdrachten dat je kunt gebruiken bij de online meditaties.

ONLINE MEDITATIES

Daarna gaan we via de online omgeving verder. Thuis ga je begeleidende meditaties volgen en de opdrachten in het manifestatie werkboek maken. 

Elke week is er een meditatie over je persoonlijke energievelden opschonen. Deze herhaal je dagelijks gedurende een specifieke maanfase en duurt maximaal 10 minuten.

In combinatie met de 4 maanfase vindt je er een bijbehorende meditatie van maximaal 60 minuten. Die gaat over energie verankeren, loslaten en manifesteren. 

ONLINE SAMENKOMST

Daarnaast hebben we 2 keer een gesprek via zoom waarin vragen behandeld kunnen worden. Deze vinden plaats op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22:00 uur. Kun je hier niet bij zijn, dan kan je deze altijd terugkijken.

Wat anderen over de cursus zeggen

José d. R.
José d. R.
Lees verder
Met veel plezier denk ik terug aan de live dag van de cursus “Meester je energie” bij Arjan. Veel geleerd en Arjan gaf mooie meditaties. Het was ook bijzonder fijn om met gelijkgestemden te zijn. De twee Zoom-meetings waren leerzaam en verrijkend. Arjan geeft handreikingen waar je echt wat mee kunt. Aan het werkboek ben ik nog niet toegekomen maar ik heb al heel veel gehad aan de meditaties die je krijgt. De dagmeditaties zijn heerlijk om de dag te starten. Het krachtigst zijn voor mij de maanmeditaties. Hele bijzondere dingen mocht ik zien en horen! Ook de extra meditatie bij overprikkeling beluister ik nog vaak. Dit is één van de bonus-meditaties. Kortom deze dag en alles wat je erbij ontvangt is echt een cadeau aan jezelf!
Marion V.
Marion V.
Lees verder
Ik heb de livedag als heel prettig ervaren. Na een nachtje slapen zijn er gebeurtenissen op zijn plek gevallen. En heb er ook naar gehandeld. Ik ben ook wel gelukkiger. Doe geleide meditatie en zingen met YouTube wat me ook verder helpt. De online omgeving, daarbij vond ik het mediteren heel fijn. Dankjewel dat je me vooruit geholpen hebt.
Vorige
Volgende

Waarom deze cursus?

Ik kom veel mensen tegen die maar eindeloos bewust of onbewust aan het processen zijn. Vaak is dit een loep waar je in kunt blijven hangen. Je pikt als een spons de energie op op een bepaalde plek of wanneer je samen bent met bepaalde mensen.

De kans is groot dat dit  energieën van anderen mensen of plekken zijn die je onbewust oppikt en vervolgens gaat verwerken.  Energie die jou een hoop tijd kost en je van je pad afhoudt van hetgeen wat je werkelijk hier te doen hebt. Het leven creëren wat je wil leven en wat resoneert met je diepste hartsverlangen. Ook wel de resonantie van je blauwdruk genoemd.

Ik wil je leren hoe je deze energie voor jezelf kunt opschonen en jezelf (nog meer) te onderscheiden. Zo hoef je alleen hetgeen aan te kijken wat werkelijk voor jouw levensdoel van belang is. Maar het belangrijkste is dat je je hartsverlangen gaat volgen en gaat doen.

Als eerste op de hoogte

Kun je helaas niet bij de geplande livedag zijn, maar wil je wel heel graag deelnemen aan de cursus? Laat dan je gegevens achter in het onderstaande formulier en je ontvangt een mail zodra er een nieuwe cursus datum bekend is.

Over Mij

Paradijs op aarde, al vanaf jonge leeftijd was ik al bezig met het creëren van paradijsjes als kind in de vorm van een eigen tuintje bij mijn ouders, en later in het werk als hovenier. Daarnaast trok ik al vanaf mijn kindertijd op onderzoek uit naar het onverklaarbare, de magie des levens.

Als kind zijnde was ik al gefascineerd door spiritualiteit. Ik begon al op jonge leeftijd met wichelroede lopen. Mijn droom is om, met mijn bewustzijn, de wereld mooier te maken.  Dit doe ik geheel op mijn eigen manier. Ik ben mij er meer van bewust dat we het uiteindelijk hier allemaal te doen hebben op aarde. Maar de connectie maken tussen beiden, zie ik als een cadeau om te mogen doen.

Veelgestelde vragen

Nee, dit is deels bewust. Omdat je tijdens de livedag aan de slag gaat met de intergratie van mijn methode, volgen er daarna eerst nog een aantal opschoon meditaties voordat je daadwerkelijk start. De eerste implementatie meditaties starten tijdens nieuwe maan.

Ja, de livedag is een verplicht cursusonderdeel. Tijdens de livedag krijg je namelijk de eerste uitleg, maar we gaan ook aan de slag met de intergratie van energieën. Op die manier kun je het vervolg van de cursus veel beter toepassen en sneller teruggaan naar het juiste gevoel.

Op deze pagina vind je de meest recente livedagen. Kun je de aangegeven datum niet, dan kun je je gegevens achterlaten via het formulier. Je ontvangt dan een email wanneer er een nieuwe data bekend is. Wellicht komt deze je beter uit. 

Alle livedagen vinden plaats op vrijdag of zaterdag. Het is goed om hier rekening mee te houden.

Als je al een langere periode het gevoel hebt dat je stilstaat in je leven. Je ervaart al langere tijd geen flow. Je hebt het gevoel dat je continue overprikkeld bent en weet niet meer hoe je nu bij je ware zelf kunt komen. Je voelt je overweldigd en uit balans. 

Zijn deze punten herkenbaar voor je? Dan is deze cursus zeker geschikt voor je. Het doel van deze cursus is namelijk je weer in contact brengen met jezelf, en hierdoor meer rust en balans ervaren waardoor het leven weer gaat stromen. 

Na afloop van de livedag bestaat de kans dat je erg moe bent. Doordat er een intern proces in gang is gezet. Zorg er daarom voor dat je na de livedag tijd voor jezelf neemt en voldoende water drinkt. 

Tijdens het volgen van de online meditaties gedurende de gehele periode kun je tintelingen of andere sensaties in je lichaam ervaren. Dit draagt bij aan het implementeren en verruimen van je bewustzijn. Wat uiteindelijk voor meer interne rust en inzichten zal zorgen. Dit zal weer bijdragen aan het vinden en ervaren van jouw flow. 

Ja, deze cursus is voor iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen. Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie. Ik neem je mee in de wereld van het onderbewustzijn.

De voorkeur heeft om het volledige bedrag te hebben voldaan voordat de livedag plaatsvindt. Mocht je heel graag willen deelnemen, maar is dit niet haalbaar voor je. Stuur dan een mailtje naar info@arjantax.nl dan kijken we samen naar een passende oplossing.