Meditatie avond

Laat de waan van de dag achter je. Kom in contact met jezelf en laad je innerlijke batterij op. 

Ik neem je mee in meditatie, waarbij de focus ligt op het in contact komen met jezelf en het boosten van jouw energieniveau. We hebben op dagelijkse basis veel prikkels te verwerken, die mogelijk voor een energielek kunnen zorgen. Tijdens deze meditatie geven we je energiesysteem een boost en breng ik je meer in contact met je lichaam.

Komende meditaties

Wat anderen hebben ervaren

Debbie
Debbie
Lees verder
Het was een mooie dag en toen ik thuis was, later op de avond voelde ik hogere energieën door me heenstromen. Ook de volgende dag voelde ik dit. Het voelde heel erg magisch.
Bernadet
Bernadet
Lees verder
Bedankt voor de mooie dag. De manier waarop jij het begeleidde was heel rustig, zonder haast. De groep mensen was ook aangenaam, vanwege de gelijke interesse, al direct hier en daar een klik. Heb heel diep en lang geslapen de volgende nacht.
Sonja
Sonja
Lees verder
Ik heb genoten van de wandeling, het was fijn te ervaren dat er meer mensen hetzelfde ervaren op krachtplekken maar dat als je iets anders ervaart dit ook goed is, voor jou in dat moment. Ik heb weer mooie inzichten mogen opdoen.
Goossé
Goossé
Lees verder
Ik vond het een heel fijne dag. Heerlijk om mensen te ontmoeten met dezelfde interesses. In mijn omgeving is het lastig om gelijkgestemden te vinden. Het was voor mij ook zo fijn om op te merken dat ik het voel, ik kreeg dus bevestiging. Gaandeweg de dag heb ik volgens mij een stukje onzekerheid losgelaten. Gewoon vertrouwen op mijn gevoel.
Marka
Marka
Lees verder
Ik vond het een hele fijne en gezellige dag. Interessant om op verschillende plaatsen, verschillende dingen in de energie te ervaren of soms niet te ervaren. Jouw krachtcirkel voelde ook erg fijn om in te liggen. Daarin kwam ik helemaal tot rust, zelfs de mind 😉 Je deed het erg leuk en relaxed.
Jose
Jose
Lees verder
Heel erg leuk om samen met gelijk gestemde mensen deze excursie te maken. Mooie afwisselende plekken, heerlijk weer en een prachtige lunchplek. Ga er zeker mee door Arjan, je bent een prettig persoon om naar te luisteren en je stemt goed af op de groep.
Henry
Henry
Lees verder
Vond het een heel mooie ervaring met een fijne groep mensen. Ik heb zelf al wat dingen gedaan op energetisch vlak, en voel wel heel sterk bepaalde energieën. Dit heb ik ook gedurende de gehele dag ervaren, en had/heb ook een heel fijn gevoel over alles. We willen zeker nog een keer deelnemen aan een wandeling. Nogmaals bedankt voor de mooie dag.
Hélène
Hélène
Lees verder
Het was een geweldige wandeling, met prachtig plekken. Magische krachtplaatsen. Ik ben heel blij dat ik mee gegaan ben. Ik hoop dat je nog meer van deze excursies gaat doen. Dan ben ik er zeker bij.

Opgeven meditatie avond

Komt deze meditatie avond je niet zo goed uit, maar zou je wel graag een keer komen mediteren? Laat dan in onderstaande formulier je gegevens achter en je ontvang een mail zodra er een nieuwe datum bekend is. 

Aanmelden meditatie avond

Op dit moment is aanmelden voor de meditatie avond helaas niet mogelijk. Laat in onderstaand formulier je gegevens achter en ik breng je per mail op de hoogte zodra er weer een nieuwe meditatie avond gepland staat.

Hoe ziet de avond eruit

Over Mij

Paradijs op aarde, al vanaf jonge leeftijd was ik al bezig met het creëren van paradijsjes als kind in de vorm van een eigen tuintje bij mijn ouders, en later in het werk als hovenier. Daarnaast trok ik al vanaf mijn kindertijd op onderzoek uit naar het onverklaarbare, de magie des levens.

Als kind zijnde was ik al gefascineerd door spiritualiteit. Ik begon al op jonge leeftijd met wichelroede lopen. Mijn droom is om, met mijn bewustzijn, de wereld mooier te maken.  Dit doe ik geheel op mijn eigen manier. Ik ben mij er meer van bewust dat we het uiteindelijk hier allemaal te doen hebben op aarde. Maar de connectie maken tussen beiden, zie ik als een cadeau om te mogen doen.