7-daagse energiereis naar Bosnië

Ontdek de magische energie die verborgen ligt in het Bosnische Visoko. Bedolven onder meters aarde, begroeit met natuur, daar is waar de Piramides zich bevinden. De energie is er magisch, een reis om nooit meer te vergeten. 

Reisperiode: september 2024

We nemen je mee door het landschap van Visoko, Bosnië. Waar we ons laten verwonderen door een wereld die lang verborgen is gehouden. We gaan op reis, zowel door de omgeving als een innerlijke reis. Zodat je nog meer in contact komt met jezelf, waarbij de energieën op magische wijze van invloed zullen zijn.

Inhoud energiereis

xx

[datum energiereis]

Vlucht

xx

Transfer

xx

Verblijf

xx

Eten & Drinken

xx

Activiteiten

Programma

xx

xx

xx

xx

xx

xx

xx

Alle informatie op een rij

inclusief

exclusief

Minimaal 5, maximaal 9 deelnemers

Inschrijven energiereis Bosnië

Op dit moment is inschrijven voor de energiereis naar Bosnië nog niet mogelijk. Wil je per mail op de hoogte gebracht worden van het volledige programma en wanneer inschrijven mogelijk is? Laat dan in het onderste formulier je gegevens achter. Dan brengen we je op de hoogte zodra er meer bekend is.

Reisbegeleiding tijdens de reis

Arjan Tax, xx

Boban Braber, xx

Wat anderen hebben ervaren

Debbie
Debbie
Lees verder
Het was een mooie dag en toen ik thuis was, later op de avond voelde ik hogere energieën door me heenstromen. Ook de volgende dag voelde ik dit. Het voelde heel erg magisch.
Bernadet
Bernadet
Lees verder
Bedankt voor de mooie dag. De manier waarop jij het begeleidde was heel rustig, zonder haast. De groep mensen was ook aangenaam, vanwege de gelijke interesse, al direct hier en daar een klik. Heb heel diep en lang geslapen de volgende nacht.
Sonja
Sonja
Lees verder
Ik heb genoten van de wandeling, het was fijn te ervaren dat er meer mensen hetzelfde ervaren op krachtplekken maar dat als je iets anders ervaart dit ook goed is, voor jou in dat moment. Ik heb weer mooie inzichten mogen opdoen.
Goossé
Goossé
Lees verder
Ik vond het een heel fijne dag. Heerlijk om mensen te ontmoeten met dezelfde interesses. In mijn omgeving is het lastig om gelijkgestemden te vinden. Het was voor mij ook zo fijn om op te merken dat ik het voel, ik kreeg dus bevestiging. Gaandeweg de dag heb ik volgens mij een stukje onzekerheid losgelaten. Gewoon vertrouwen op mijn gevoel.
Marka
Marka
Lees verder
Ik vond het een hele fijne en gezellige dag. Interessant om op verschillende plaatsen, verschillende dingen in de energie te ervaren of soms niet te ervaren. Jouw krachtcirkel voelde ook erg fijn om in te liggen. Daarin kwam ik helemaal tot rust, zelfs de mind 😉 Je deed het erg leuk en relaxed.
Jose
Jose
Lees verder
Heel erg leuk om samen met gelijk gestemde mensen deze excursie te maken. Mooie afwisselende plekken, heerlijk weer en een prachtige lunchplek. Ga er zeker mee door Arjan, je bent een prettig persoon om naar te luisteren en je stemt goed af op de groep.
Henry
Henry
Lees verder
Vond het een heel mooie ervaring met een fijne groep mensen. Ik heb zelf al wat dingen gedaan op energetisch vlak, en voel wel heel sterk bepaalde energieën. Dit heb ik ook gedurende de gehele dag ervaren, en had/heb ook een heel fijn gevoel over alles. We willen zeker nog een keer deelnemen aan een wandeling. Nogmaals bedankt voor de mooie dag.
Hélène
Hélène
Lees verder
Het was een geweldige wandeling, met prachtig plekken. Magische krachtplaatsen. Ik ben heel blij dat ik mee gegaan ben. Ik hoop dat je nog meer van deze excursies gaat doen. Dan ben ik er zeker bij.