7-daagse energiereis naar Bosnië

Ontdek de magische energie die verborgen ligt in het Bosnische Visoko. Bedolven onder meters aarde, begroeit met natuur, daar is waar de Piramides zich bevinden. De energie is er magisch, een reis om nooit meer te vergeten. 

We nemen je mee door het landschap van Visoko, Bosnië. Waar we ons laten verwonderen door een wereld die lang verborgen is gehouden. We gaan op reis, zowel door de omgeving als een innerlijke reis. Zodat je nog meer in contact komt met jezelf, waarbij de energieën op magische wijze van invloed zullen zijn.

Inhoud energiereis

Deze reis brengt je dichter bij jezelf door letterlijk afstand te nemen van dat wat je gewend bent. Samen met de sterke aanwezigheid van verschillende energieën zul je tijdens de reis mooie boodschappen ontvangen en de connectie met jezelf versterken of weer terug vinden. De reis bestaat uit verschillende aspecten. Verderop op deze pagina vind je het uitgebreide programma.

Reisperiode: 22 tot en met 29 augustus 2024

Vlucht

Je dient zelf je reis naar Sarajevo te regelen. Kom je per vliegtuig? Dan wordt reizen vanaf het vliegveld Brussel Zuid (Charleroi) geadviseerd. Wanneer je daar de vlucht voor de heenreis boekt met aankomsttijd 09.10 uur in Sarajevo en de terugreis boekt met vertrektijd 09.35 uur naar Brussel Zuid (Charleroi), dan sluiten deze het beste aan met het transfer.

Reis je op een andere manier? Dan kun je dit doorgeven.

Transfer

Tijdens de gehele reis is er transfer geregeld. Dit is inclusief transfer van en naar de luchthaven in Sarajevo. Je hoeft dus zelf geen vervoer te regelen.

Verblijf

De eerste nacht verblijven we op een andere locatie in verband met het bezoek aan de vallei bij Zavidovici. De rest van de reis  verblijven we op een authenthieke, iddylische locatie op de Piramide van de Zon. Iedere kamer heeft hier een eigen thema. Er zijn enkele tweepersoonskamers en driepersoonskamers. Goed om te weten: Bosnië heeft een andere cultuur en luxe voorzieningen. De verblijfslocatie is van alle gemakken voorzien, maar geen luxe 5-sterren resort. 

Eten & Drinken

Tijdens de gehele reis zitten er 3 maaltijden per dag in begrepen. Ontbijt, lunch en diner. Een aantal keer zullen we ontbijt en lunch vervangen voor een uitgebreide brunch. Ontbijten zullen we doen op de verblijfslocatie. Lunch en diner zullen op locatie of in een lokaal restaurant plaatsvinden. Heb je dieetwensen of allergieën dan kun je deze na inschrijving doorgeven. Er zijn redelijk wat vegetarische/vegan mogelijkheden, maar over het algemeen is de Bosnische keuken erg vleesgericht.

Activiteiten

Programma

Op donderdag 22 augustus staat de aankomst gepland. Passend bij de vluchttijden wanneer je vliegt vanuit Brussel Zuid (Charleroi). Je wordt om 09.30 uur op het vliegveld van Sarajevo opgehaald. Reis je op een andere manier, dan dien je te zorgen dat je op het afgesproken punt is Visoko bent om vanuit daar gezamenlijk verder te gaan.

Vanuit het vliegveld in Sarajevo vertrekken we naar onze eerste locatie: Zavidovici. Hier bevinden zich ‘de bollen’. Deze bollen zijn ontdekt met een hele krachtige energie. We beginnen met ‘landen’ in Bosnië en de omgeving, dit doen we aan de hand van een meditatie. Je hebt deze dag voldoende tijd om de energie van de bollen te ervaren, tot rust te komen en je plekje te vinden. We overnachten hier ook in de buurt van deze vallei.

Na het ontbijt zullen we Zavidovici verlaten om richting Visoko te vertrekken. De verblijfslocatie voor de rest van de reis. Visoko is het stadje waar de Piramides zich bevinden. Deze dag zullen we één van de Piramides gaan beklimmen en we bezoeken de archeologische vondsten van de Piramide van de Zon. Er is deze dag voldoende vrije tijd om tot rust te komen, op te laden of te wandelen door de omgeving.

Deze ochtend vertrekken we al vroeg richting Park Ravne. Dit is het park waar de tunnels van de Piramides zich bevinden. We vertrekken vroeg, zodat we alles in alle rust kunnen ervaren. Daarna vindt er een brunch plaats en heb je tijd voor jezelf om het Park verder te ontdekken en ervaren. Hier liggen o.a. verschillende labyrinten die je kunt bewandelen. We lunchen met elkaar uitgebreid in een restaurant voordat we richting de Pyramide van de Draak vertrekken. Na het diner zullen we terugkeren naar de tunnels voor een stilte bezoek/meditatie.

Deze dag gaan we iets actiefs doen! We gaan namelijk onze eigen edelstenen mijnen. Dit doen we samen met Vernes, een lokale bewoner die ik al sinds 2020 ken en jaarlijks ontmoet. Hij neemt ons mee naar een bijzonder plek en leert ons hoe we zelf onze eigen edelstenen kunnen mijnen. Je mag je vondsten uiteraard houden. We sluiten gezamenlijk af met een diner en bezoeken dan nogmaals na het diner de tunnels voor een stilte bezoek/meditatie.

Na het ontbijt vertrekken we naar de Piramide van de Maan. Hier zullen we tot aan de lunch doorbrengen. Na de lunch is er vrije tijd en aan het eind van de middag zullen we een bezoek brengen aan een heel oude kasteelruïne waar een zeer bijzondere energie hangt. Daarna zullen we met elkaar dineren en weer een bezoek brengen aan de tunnels voor een stilte bezoek/meditatie

Voordat de zon op komt vertrekken we richting de top van de Piramide, zodat we hier de zonsopkomst kunnen ervaren. Dit heb ik zelf enkele jaren geleden ook mee mogen maken en ik kan je vertellen: het gevoel is magisch en het uitzicht adembenemend. We zullen met elkaar mediteren op de top van de Piramide en de dag starten met prachtige energie. Gevolgd door een heerlijke lunch en vrije tijd om van deze ervaring na te genieten. In de middag brengen we een bezoek aan Sarajevo, waar we ook zullen dineren. Na het diner rijden we weer terug naar Visoko en is de avond verder vrij.

Na het ontbijt brengen we een bezoek aan de Piramide van de Liefde. We genieten van een lunch in de tuin, waarna er ruimte is voor vrije invulling vanuit de groep. Halverwege de middag komen we samen voor een sharing cirkel en groepsmeditatie. Om vervolgens met elkaar te vertrekken naar de top van de Piramide voor een gezellige barbecue. Zo kunnen we de zonsondergang vanaf de Piramide bekijken met aansluitend een kampvuur en tijd voor mooie gesprekken.

Op donderdag 29 augustus zullen we je om 06.30 uur weer afzetten op het vliegveld van Sarajevo voor de terugvlucht van 09.10 uur naar Brussel Zuid (Charleroi). Reis je op een andere manier dan dien je uiterlijk 10.00 uur te zijn uitgecheckt op de verblijfslocatie. 

Alle informatie op een rij

inclusief

exclusief

Begeleiding tijdens de reis

Arjan Tax

Zo’n 3 jaar geleden ontstond het idee om een reis naar Bosnië te organiseren. Sinds 2020 breng ik jaarlijks een bezoek en koop ik hier edelstenen in voor de krachtcirkels die ik aanleg. Vanaf mijn eerste bezoek spookte het idee om anderen mee te nemen naar dit magische gebied al door mijn hoofd. Maar soms heeft een idee wat meer groeitijd nodig om tot werkelijkheid te komen. Wat het de afgelopen jaren heeft gedaan.

Toen ik in juni 2023 weer een bezoek bracht aan dit prachtige gebied, besloot ik het ‘gewoon te gaan doen’. Want dromen blijven enkel dromen, tot je ze realiteit maakt. 

Ik kan niet wachten om jou mee te nemen naar de mooiste verborgen plekken die Visoko en omgeving kent. Je mee te nemen door de prachtige natuur en je energieën te laten ervaren die Nederland niet kent. 

Ik gun jou deze reis, voor jezelf, voor een (diepere) connectie met jezelf en vooral als inspiratie en motivatie om datgeen in je leven te doen waar je hiervoor bent. Ga je met me mee voor een magische ervaring?

Tijdens de reis verzorg ik o.a.:

  • Geleide meditaties
  • Persoonlijke gesprekken voor (innerlijke)groei
  • Excursies naar de krachtplekken
  • Handvatten rondom het waarnemen van energieën

Boban Braber

Mijn naam is Boban Braber en met mijn servische roots ken ik Bosnië door en door. Ik spreek de taal, ken de cultuur en weet op welke plekken en bij welke mensen je moet zijn. Het is een ontzettend gastvrij land, zo ben ik dus ook. 

Al enkele jaren bezoek ik Visoko regelmatig. In 2020 was mijn eerste bezoek samen met Arjan. Waarna we beiden vaker reisden en elkaar dan ook kruisten tijdens het bezoek.

Tijdens de reis verzorg ik o.a.:

  • Locaties voor lunch en diner
  • Begeleiding tijdens de wandelingen
  • Kennis over de historie van de Piramides 
  • Persoonlijke gids tijdens het bezoek van de tunnels

 

Op de hoogte blijven?

Zou je graag mee willen op energiereis? Laat dan je gegevens in het onderstaande formulier achter en je word per mail op de hoogte gebracht zodra er meer bekend is.

Wat anderen hebben ervaren

Debbie
Debbie
Lees verder
Het was een mooie dag en toen ik thuis was, later op de avond voelde ik hogere energieën door me heenstromen. Ook de volgende dag voelde ik dit. Het voelde heel erg magisch.
Bernadet
Bernadet
Lees verder
Bedankt voor de mooie dag. De manier waarop jij het begeleidde was heel rustig, zonder haast. De groep mensen was ook aangenaam, vanwege de gelijke interesse, al direct hier en daar een klik. Heb heel diep en lang geslapen de volgende nacht.
Sonja
Sonja
Lees verder
Ik heb genoten van de wandeling, het was fijn te ervaren dat er meer mensen hetzelfde ervaren op krachtplekken maar dat als je iets anders ervaart dit ook goed is, voor jou in dat moment. Ik heb weer mooie inzichten mogen opdoen.
Goossé
Goossé
Lees verder
Ik vond het een heel fijne dag. Heerlijk om mensen te ontmoeten met dezelfde interesses. In mijn omgeving is het lastig om gelijkgestemden te vinden. Het was voor mij ook zo fijn om op te merken dat ik het voel, ik kreeg dus bevestiging. Gaandeweg de dag heb ik volgens mij een stukje onzekerheid losgelaten. Gewoon vertrouwen op mijn gevoel.
Marka
Marka
Lees verder
Ik vond het een hele fijne en gezellige dag. Interessant om op verschillende plaatsen, verschillende dingen in de energie te ervaren of soms niet te ervaren. Jouw krachtcirkel voelde ook erg fijn om in te liggen. Daarin kwam ik helemaal tot rust, zelfs de mind 😉 Je deed het erg leuk en relaxed.
Jose
Jose
Lees verder
Heel erg leuk om samen met gelijk gestemde mensen deze excursie te maken. Mooie afwisselende plekken, heerlijk weer en een prachtige lunchplek. Ga er zeker mee door Arjan, je bent een prettig persoon om naar te luisteren en je stemt goed af op de groep.
Henry
Henry
Lees verder
Vond het een heel mooie ervaring met een fijne groep mensen. Ik heb zelf al wat dingen gedaan op energetisch vlak, en voel wel heel sterk bepaalde energieën. Dit heb ik ook gedurende de gehele dag ervaren, en had/heb ook een heel fijn gevoel over alles. We willen zeker nog een keer deelnemen aan een wandeling. Nogmaals bedankt voor de mooie dag.
Hélène
Hélène
Lees verder
Het was een geweldige wandeling, met prachtig plekken. Magische krachtplaatsen. Ik ben heel blij dat ik mee gegaan ben. Ik hoop dat je nog meer van deze excursies gaat doen. Dan ben ik er zeker bij.