Je bekijkt nu Een magisch bezoek aan Externsteine

Een magisch bezoek aan Externsteine

Externsteine is een rotsformatie die ver boven het landschap uitsteekt, het bijzondere is dat eens soortgelijke rotsformatie nergens verre omtrek voorkomt. Dat maakt deze plek ook uniek. Externsteine ligt in Duitsland in de buurt van de plaats Detmold.

Externsteine is een plek waar vele leylijnen samenkomen, zoals bijvoorbeeld de Leylijn  die in verbinding staat met Stone-Hens. Het bijzondere van deze plek is dat het al een hele oude locatie is die al door de germanen als heilig werd gezien. Hier werden dan ook diverse rituelen gehouden. Ergens rond het jaar 1200 namen monniken deze plek in gebruik, ze hakte er een ruimte in waar we konden verblijven. Daarnaast maakte ze een kopie van de sarcofaag waar Jezus na de kruisiging te rusten is gelegd. Daarnaast werd deze plek ook onderzocht door de ss omdat hier ooit een boom zou hebben gestaan met een bepaalde levens energie die voor hun in verband werd gebracht met de energie van het ultieme germaanse ras. Kortom een plek die in de geschiedenis al vele mensen de aandacht trok.

Al een tijdje werd ik geroepen om naar Externsteine te gaan.

Dinsdag 23 april 2024 was het dan zover, tijdens volle maan ben ik samen met Koen, een goede vriend van me, naar deze prachtige krachtplek afgereisd. een kilometer of 15 van deze plek voelde we de energie al van deze krachtplek als een klap in ons systeem binnen komen. Wat ons alleen nog maar nieuwsgieriger maakte naar deze plek. daar aangekomen beklommen we de rotsformatie en merkten we de verschillende energievelden de meeste verstoord door de waas van toerisme. Sommige voelde fijn en sommige zwaar. Wat mij opviel is de verschillende afbeeldingen van een vulva die in de rotsen was gehakt. De uiterste rots ten zuidoosten van de formatie was er een holte in de rots, toen ik daar in ging zitten voelde ik een zachte beschermende gedragen moeder energie. De kracht van het vrouwelijke is daar nog duidelijk voelbaar.

Vervolgens zijn we naar het noordwesten gegaan en daar troffen we de sarcofaag aan. 

Ik kreeg heel sterk het gevoel om in de  sarcofaag te gaan liggen. Als je de sarcofaag ziet denk je daar kan ik nooit inliggen betreft mijn lengte. Ik paste er perfect in alsof ze het voor mij op maat gemaakt hadden.

Ik was nog maar net in de sarcofaag gaan liggen, zag overal lichtflitsen, begon ontzettend te trillen, kreeg het gevoel alsof ik nog dieper in het lichaam zakten volledig in verbinding met het Christus bewustzijn. En de boodschap komt vanavond terug. Wauw, wat was dit gaaf.  En intens tegelijk heb ik er een half uur van bij moeten komen.  Toen we terug liepen keken we even in een klein museumpje om meer info over de sarcofaag te vinden. Want we wisten toen nog niet dat het door monniken in de 1200 eeuw gemaakt was.

Laat in de avond zijn we weer terug gegaan. Om vervolgens weer in de sarcofaag te gaan liggen, ik lag er nog maar net in en ik werd weer volledig diep in mijn lichaam gedrukt en kwam in een diepe overgave, waarop ik gelijk visuals kreeg alsof je gelijk in een droom terecht kwam. Het begon met het hakenkruis dat rond draaide ten noorden om de poolster en daaromheen stonden de sterrenbeelden. De ware geschiedenis achter het hakenkruis werd mij duidelijk. Waardoor ik het nu als een prachtig symbool kan zien. De smet, de last die het hakenkruis voor mij droeg, die door de nazie’s er op ontstaan was, was er af gegaan. waardoor ik de energie achter dit symbool echt kan ervaren. zo puur zo mooi een afspiegeling van de hemel waar om ons mens zijn draait. Elke arm van het hakenkruis stelt een positie van de grote beer voor met het middenpunt polaris de poolster.

Naast dat dit sterrenhemel er ongeveer 24 uur er over doet vanuit de aarde gezien rond polaris te draaien, draait deze elk kwartaal een kwart. waardoor je als je de posities van de kleine beer tijdens de equinoxen (de langste dag, de nacht is net zo lang als de dag, kortste dag en de nacht is net zo lang als de dag) vast zou leggen op tekening het symbool van het hakenkruis er in ziet. Dat maakt dit symbool een weerspiegeling van de seizoenen. het zaaien en het oogsten, geluk en herinnering van dat alles sicilies is. waardoor je weet dat als je een tegenslag zult ervaren hier van mag leren. om vervolgens weer te zaaien. en hiervan de vruchten te mogen plukken.

Kortom, Externsteine is een heel bijzondere plek, waar ik zeker nog eens terug zal gaan.

Geef een reactie