Je bekijkt nu Morfische velden en de invloed op je woonomgeving

Morfische velden en de invloed op je woonomgeving

Wat zijn morfische velden?

Je staat er misschien niet zo snel bij stil, de plek waar je woont heeft een zeer oude geschiedenis. We zijn maar een tijdelijke passant, ook al woon je heel je leven al op dezelfde plek. en mag je nu dat stukje aarde verzorgen. als je nagaat is je leven net een zandkorrel in de woestijn als we de jaren waarin we leven zouden vergelijken in de miljarden jaren dat deze aarde al voort bestaat. dan kan je er ook vanuit gaan dat er heel wat gebeurd is op de plek waar je nu woont.

Zo draagt elke plek haar geschiedenis, van prachtig mooie herinneringen tot leed en verdriet. Dit zit opgeslagen in de energie lagen die we morfische velden noemen. Deze morfische velden hebben  invloed op de bewoners van de locatie, zo kan je sommige gedrag zien in lijn met de bewoners die daarvoor hebben gewoond.

Bijvoorbeeld een plek waar veel ruzie heeft plaatsgevonden, mensen met veel problemen, bijvoorbeeld financieel, deze energie kan dan opnieuw worden uitgeleefd door de bewoners van de plek. een mooi voorbeeld wat hierin was op een oude boerderij waar al vele generaties gewoond hadden. De vrouw die nu de huidige bewoner met haart gezin is had de boederij overgenomen van haar ouders, in de morfische velden was duidelijk op te merken dat er veel ruzie is geweest tussen haar ouders haar vader werdt erg onderdrukt door haar moeder, waardoor er erg veel strijd, onrust en leed voelbaar was in de woning, het bijzondere was sinds ze de boederij samen met haar gezin was betroken. ontstonden er erg veel iritaties tussen de vrouw en haar man, wat wel eens uitliep op ruzie. Ze waren duidelijk het morfisch veld aan het doorleven met alle gevolgen van dien. gelukkig kwamen ze er op tijd achter en is de energie getransformeerd naar een zachte liefdevolle plek. we keken nadat het werk was gedaan naar de boerderij en merkte op. het lijkt wel of de boerderij licht geeft. De zware energie was verdwenen.er was rust voor in de plaats gekomen.

Je ziet het niet alleen bij mensen maar ook bij dieren,

Zo zijn er voorbeelden van dat er in de geschiedenis twee boeren veel strijd hadden over de landsgrens van hun percelen waardoor  in dit voorbeeld koeien niet over de perceelsgrens gaan en hierdoor maar steeds op een klein stukje van het land of de stal blijven staan. of zelfs in het wild tijdens de koude oorlog stond er een ijzeren gordijn tussen oost en west duitsland waardoor herten na onderzoek nog steeds niet de grens waar ooit het ijzeren gordijn stond niet meer over gaan als deze energie geheeld wordt is dat wel het geval.

En merken de dieren de grens in het morfische veld op.

Ook kan het zijn dat je huis hoe gezellig je het ook probeert in te richten maar steeds niet als je thuis aanvoelt omdat de sfeer op energetisch gebied onrustig blijft. Waardoor je bijvoorbeeld maar niet kan landen op die plek. 

Je kan het ook bij bedrijven zien, je hebt zo van die locatie waar je met regelmaat een nieuwe bedrijf in ziet komen. Omdat het bedrijf steeds niet lekker blijft lopen. of naar enige tijd de klanten terug zien lopen. De kans bestaat dat het verschillende blokkades heeft waardoor de grote klanten aantallen uitblijven. En liever voorbij lopen dan naar binnen gaan. Omdat ze op onbewust gevoel er geen goed gevoel bij hebben en of het bedrijf onzichtbaar lijkt te zijn.

Gelukkig is dit alles op te lossen.  Ik neem je mee in de wereld van energie en help met het neutraliseren van de morfische velden zodat jouw woning weer heerlijk gaat aanvoelen.

Geef een reactie