Je bekijkt nu Invloed van energie op hoe je je voelt

Invloed van energie op hoe je je voelt

Misschien ken je de uitspraak wel ’zo binnen zo buiten’. Alleen staan we er niet bij stil dat deze regel 2 kanten opgaat. Dus ook zo buiten zo binnen. Wat bedoel ik hiermee te zeggen?

Als je in een omgeving leeft waar een niet fijne energie, sfeer aanwezig is, kan dit invloed hebben op jouw persoonlijke gemoedstoestand, waardoor je bijvoorbeeld onrust, stress, angst of boosheid kan ervaren. We gaan ervan uit dat deze emoties van onszelf zijn en dat kan voor een deel zeker het geval zijn. Alleen nemen wij ook energie over van anderen of van plekken waar bepaalde gebeurtenissen hebben afgespeeld.

Het gebeurt zelfs dat er gedrag kan worden overgenomen van vorige bewoners, deze energie is dan nog aanwezig in de morfische velden waardoor jij onbewust deze energieën aan het doorleven bent. Een mooi voorbeeld hiervan is een woning die ik van jonge leeftijd al observeer. Eeze woning is afgelopen twintig jaar door verschillende huurders bewoond. Bij alle huurders zag ik een bepaald patroon. ze wilden allemaal erg graag gezien worden op materialistisch gebied, gooide met geld waardoor een groot deel in ook steeds in de financiële problemen kwam, met alle gevolgen van dien.

Ook zie ik het bij andere huizen waar je het ene naar het andere stel uit elkaar ziet gaan. of winkels die na een paar jaar steeds hun deuren sluiten.

Dit is allemaal gevolg van de energieën die aanwezig zijn op de locatie en als deze niet geneutraliseerd worden elke keer dit patroon blijft herleven.met alle gevolgen van dien.

Daarom is het belangrijk om alles in balans te krijgen. Maar hoe doe je dit salie of palo santo branden heeft alleen effect oppervlakkige energie op te ruimen, ik zie het als even snel je huis stofzuigen maar als je de kast van de muur haalt blijft daar toch nog stof te zitten. Zo kan je het ook zien met energie zolang de diepere patronen niet geneutraliseerd zijn blijven deze onbewust alsnog invloed op je uitoefenen.

Gelukkig is deze energie te transformeren. Ik begeleid je samen met jou om deze energieën op de plek die daar aanwezig zijn te helen. Zodat er berusting mag ontstaan. 

Zo zit het ook met mensen in je omgeving onbewust neem je energieën van elkaar over dit heeft weer gevolgen op jou als mens als dit positieve energieën zijn waar je helemaal blij van wordt vooral lekker van genieten, maar als dit minder prettige energieën zijn is het fijn om dit uit je systeem op te schonen waardoor je dichter bij jezelf blijft. Waardoor je beter kan richten op wat je wel wilt in plaats van op wat je niet wilt. Daarom heb ik een cursus ontwikkelt, zodat je dichter bij jezelf gaat blijven en alleen maar verantwoordelijk voor je eigen energieën hoeft te zijn. Waardoor je makkelijker jouw blauwdruk kan gaan leven en kan richten op hetgeen wat je wel wilt en zo een duidelijke richting aan je leven kan gaan geven.

Benieuwd naar de cursus ‘hoe je energie voor je kunt laten werken’? Lees dan zeker verder.

 

Geef een reactie